Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 η ΔΕΥΑ Θήρας.

Με την τήρηση των μέτρων ασφαλείας λόγω κορωνοϊου και σε συγκινησιακό κλίμα, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του οργανισμού έκοψαν τη βασιλόπιτα, ενώ το “παρών” έδωσαν αρκετοί φορείς του νησιού.

Χαιρετιτισμό απηύθυναν ο Έπαρχος Θήρας κ. Χ. Δαρζέντας, ο εκπρόσωπος της Τ.Ο. της ΝΔ Θήρας κ. Θ. Καλούδης, ο Αερολιμενάρχης και Γραμματέας της Τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Γάκης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Ν. Διαμαντόπουλος,, ο Διοικητής του Αεροπορικού Αποσπάσματος Θήρας κ. Βασιλάκος, ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Β. Αλαφούζος, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κα Ά. Μηνδρινού και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΘ κ. Ν. Μάϊνας. Επιπλέον μήνυμα το οποίο διαβάστηκε απο την κα Μηνδρινού απέστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δ. Παπαστεργίου.

Μετά το πέρας των χαιρετισμών το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Μανόλης Ορφανός, ο οποίος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του οργανισμού και ανακοίνωσε την απόφαση του ΔΣ να βραβευτούν για την προσφορά τους οι κύριοι Ρούσσος Ελευθέριος και Βαζαίος Πέτρος, καθώς και η κα Φουστέρη Ειρήνη.

Στη συνέχεια ο κ. Ορφανός παρουσίασε και αφιέρωσε στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΘ μια Αγιογραφία Της Ζωοδόχου Πηγής.

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να παρακολουθήσετε του χαιρετισμούς, τις ομιλίες και τις βραβεύσεις.

Έπαρχος Θήρας κ. Χ. Δαρζέντας

Εκπρόσωπος Τ.Ο. ΝΔ Θήρας κ. Θ. Καλούδης

Αερολιμενάρχης Θήρας / Γραμματέας Τοπικής ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Γάκης

Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Ν. Διαμαντόπουλος

Διοικητής Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης κ. Βασιλάκος

Πρόεδρος ΔΑΠΠΟΣ κ. Β. Αλαφούζος

Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων κα Ά. Μηνδρινού

Γενικός Διευθυντής ΔΕΥΑΘ κ. Ν. Μάϊνας

Μήνυμα Προέδρου ΚΕΔΕ & Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δ. Παπαστεργίου

Πρόεδρος ΔΕΥΑΘ κ. Μανόλης Ορφανός / Βραβεύσεις

 

Προηγούμενο άρθροBlack Rock Studios: O μυστικός παράδεισος των Tζάστιν Μπίμπερ, Ρίτα Γουίλσον στη Σαντορίνη – Εκεί ηχογραφούνται οι επιτυχίες
Επόμενο άρθροΔΕΥΑΘ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιφερειακό δρόμο προς Ημεροβίγλι, στα πλαίσια νέων συνδέσεων Αποχέτευσης