Εν όψει του ραδιοτηλεμαραθώνιου που έχει προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 με σκοπό την παροχή βοήθειας στο Πτωχοκομείο – Γηροκομείο Θήρας, παρουσιάζουμε 2 βίντεο με λήψεις από τις εργασίες που γίνονται στο χώρο του Γηροκομείου και τις συζητήσεις που έγιναν με το Διευθυντή κ. Μ. Λειβαδάρο.

Η πρώτη λήψη έγινε την 9η Δεκεμβρίου 2020 και η δεύτερη 3 μέρες πριν από τον μαραθώνιο αγάπης στις 17 Ιανουαρίου 2021.

Με δεδομένο ότι η Σαντορίνη θα σταθεί πάλι στο ύψος τον περιστάσεων και για μια ακόμα φορά θα αποδείξει πως η λέξη άνθρωπος γράφεται με “Α” κεφαλαίο, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια που θα γίνει την Τετάρτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2020 – Ημέρα αγάπης και προσφοράς.
Συντονιστείτε με τον Ραδιο-τηλε-μαραθώνιο αγάπης.

Μια μεγάλη προσπάθεια για να συγκεντρωθούν χρήματα, για το πτωχοκομείο Θήρας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου από όλα τα ΜΜΕ της Σαντορίνης με την συμμετοχή και αρκετών ΜΜΕ του Νομού.
Στην προσπάθεια συμμετέχει η Ένωση Κυκλαδικού Τύπου, η Εκκλησία αλλά και η τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Ραδιοτηλεμαραθώνιος θα αρχίσει 07:00 το πρωί με την ζωντανή μετάδοση της θείας λειτουργίας από τον Ιερό ναό του Αγίου Ευθυμίου που βρίσκεται μέσα στο Πτωχοκομείο.
Θα μεταδοθεί το μήνυμα και η ομιλία του Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού και Νήσων κ.κ. Επιφανίου.

Στην συνέχεια θα αρχίσει τηλεοπτικά σε ζωντανή σύνδεση με το Πτωχοκομείο ο ραδιοτηλεμαραθώνιος, ενώ από 08:00 – 10:00 ενώ θα συμμετέχει ραδιοφωνικά η εκπομπή της Μαρίας Πρασίνου από το ράδιο Σαντορίνη 106,4.
11:00 τη σκυτάλη θα πάρει ο Δημήτρης Πράσσος και η εκπομπή θα μεταδίδεται από το volcano TV και το Ράδιο Σαντορίνη 106,4.
12 το μεσημέρι μαζί με το Δημήτρη Πράσσο , τη Μαρία Πρασίνου, το Παναγιώτη Μυτιληναίο και άλλους δημοσιογράφους  από τη Σαντορίνη και τα νησιά θα γίνουν συνεχής συνδέσεις με Μητροπολίτες ( Πειραιώς , Σύρου κ.α) καθώς και με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.
Σε όλη τη διάρκεια του Ραδιο-τηλε-Μαραθώνιου οι ακροατές και οι τηλεθεατές μας μπορούν να επικοινωνούν με δύο τηλεφωνικές γραμμές στα στούντιο:
22860 24500 και 22860 25221.
Ο Ραδιοτηλεμαραθώνιος θα ολοκληρωθεί 20:00 με την παρουσία στο στούντιο του Διευθυντή του Γηροκομείου κ. Μανώλη Λειβαδάρου.
Μπορείτε να βλέπετε ζωντανά σε όλη τη διάρκειά του τον ραδιοτηλαμαραθώνιο σε αυτό το link: https://hls.dos.gr/volcanotv/
Επίσης στο Facebook  στη σελίδα του volcano TV : https://www.facebook.com/Volcano-TV-242206286638094
Ραδιοφωνικά σε αυτό το link: http://www.e-radio.gr/Santorini-Fm-1064-Santorini-i747/live

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους και σας περιμένουμε.

Προηγούμενο άρθροΧάρης Θεοχάρης: Κανένα εμπόδιο στα ταξίδια για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί
Επόμενο άρθροΟι πρώτες χώρες που ακυρώνουν την καραντίνα για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες