Όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ, συνωμοτεί  με τον εαυτό του, επιμένει και το κάνει πραγματικότητα.

Η κα Νικολίνα Αγα, Σαντορινιά από τον Καρτεράδο, δεν κατάφερε στα μαθητικά της χρόνια αν και το ήθελε, να ολοκληρώσει το σχολείο, καθώς οι ιδιαίτερες συνθήκες και οι υποχρεώσεις τότε, δεν της το επέτρεψαν.

Στη ζωή της κατάφερε πολλά. Δημιούργησε μια σπουδαία οικογένεια, εργάστηκε (και συνεχίζει), όμως  ποτέ δε σταμάτησε να διαβάζει.

Η επιθυμία για μάθηση δεν την εγκατέλειψε ποτέ, για αυτό δε σταμάτησε ποτέ να λέει, πως θα ‘ρθει η μέρα που όχι μόνο θα πάρει το απολυτήριο του Λυκείου, αλλά θα συνεχίσει να ανακαλύπτει μέσα από τα βιβλία και τα εκπαιδευτικά προγράμματα τον κόσμο των γραμμάτων.

Ένα ανοιχτό τετράδιο με εξισώσεις άλυτες, αφημένο πάνω σε μια καρέκλα στο χώρο εργασίας της και η παρότρυνση των συναδέλφων και φίλων της με οδήγησαν να κάνω αυτή τη συζήτηση που θα «συζητηθεί» για καλό.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ανταλλάσουμε συνήθως δώρα. Δώρο από την κα Νικολίνα σε όλους όσοι άφησαν πίσω τους μεγάλα «θέλω», το δικό της παράδειγμα. Όταν κάποιος επιθυμεί κάτι πολύ, ποτέ δεν είναι αργά να το πετύχει.

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Εκτιμούμε ότι στις 26 Δεκεμβρίου το εμβόλιο θα είναι στη χώρα μας και στις 27 ξεκινάμε τους εμβολιασμούς
Επόμενο άρθροΗ Μιμή Ντενίση και ο Άγιος Βασίλης της Νάξου προσφέρουν αγάπη στο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας!