Ανάρτηση Προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ κ. Β. Αλαφούζου, στα social media

“Η εκπροσώπηση της Σαντορίνης στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής από τη Φιλαρμονική μας!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την εξαίσια εμφάνιση! Απέδειξαν ότι η ανιδιοτελής αγάπη για τη μουσική και τον πολιτισμό αρκεί για να ανυψώσει τα συναισθήματα και τις αισθήσεις. Τους ευχαριστούμε.
Θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς το Μαέστρο μας κ. Mike Gerontakis και το Διευθυντή του Εθνικού Ωδείου Θήρας κ. Konstantinos Grigoriou για την όμορφη ιδέα και την υλοποίηση της.

Ευχαριστώ θερμά επίσης τους κ. Nikos Pagonis και κ.Παγώνη Αντώνη για την εθελοντική παροχή υπηρεσιών μετακίνησης”.

#europeanmusicday#EMD2020Η εκπροσώπηση της Σαντορίνης στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής από τη Φιλαρμονική μας!Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την εξαίσια εμφάνιση! Απέδειξαν ότι η ανιδιοτελής αγάπη για τη μουσική και τον πολιτισμό αρκεί για να ανυψώσει τα συναισθήματα και τις αισθήσεις. Τους ευχαριστούμε.Θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς το Μαέστρο μας κ. Mike Gerontakis και το Διευθυντή του Εθνικού Ωδείου Θήρας κ. Konstantinos Grigoriou για την όμορφη ιδέα και την υλοποίηση της. Ευχαριστώ θερμά επίσης τους κ.Nikos Pagonis και κ.Παγώνη Αντώνη για την εθελοντική παροχή υπηρεσιών μετακίνησης.#dappos

Gepostet von Basilis Alafouzos am Sonntag, 21. Juni 2020

 

 

Προηγούμενο άρθροVIDEO: Η συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης
Επόμενο άρθροVIDEO: O Πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων κ. Μ. Καφούρος στην εκπομπή “Θηραϊκές καλημέρες”