Πλέον περνάμε σε μία νέα κανονικότητα, βεβαίως αυτό δεν θα διαρκέσει για πάντα γιατί το ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, είναι άποψη όπως αναφέρει και η εκστρατεία μας, σημείωσε ο πρωθυπουργός – Φιλοδοξούμε να έχουμε ένα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από μία πολύ μικρότερη πίτα

«Με ενδιαφέρει η Ελλάδα να είναι ασφαλής τουριστικός προορισμός για το καλοκαίρι και όχι ο νούμερο ένα τουριστικός προορισμός» ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου για το άνοιγμα του τουρισμού, με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

«Η Ελλάδα προετοιμάζεται για ένα ιδιότυπο καλοκαίρι που δεν μοιάζει με άλλα που ζήσαμε», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους περίπου 50 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «Η πανδημία μας ανάγκασε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, τον τρόπο που δουλεύουμε, το πώς χαιρετάμε ο ένας τον άλλο, ακόμη και το πώς προσπαθούμε τελικά να διαφυλάξουμε τη φήμη μας ως ένας εμβληματικός τόπος διακοπών».

Πλέον περνάμε σε μία νέα κανονικότητα, βεβαίως αυτό δεν θα διαρκέσει για πάντα γιατί το ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, είναι άποψη όπως αναφέρει και η εκστρατεία μας, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Προχωράμε μπροστά», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός για να απευθύνει πρόσκληση στους τουρίστες αναφέροντας χαρακτηριστικά «Ελάτε στην Ελλάδα. Από τη Δευτέρα ανοίγουν τα αεροδρόμια σε ορισμένους ταξιδιώτες, ενώ από την 1η Ιουλίου ανοίγουν σε όλους».

Πηγή: https://www.newmoney.gr

Προηγούμενο άρθροVIDEO: Eπίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου
Επόμενο άρθροVIDEO: ΔΑΠΠΟΣ – Η εκπροσώπηση της Σαντορίνης στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής από τη Φιλαρμονική μας